Boen Prestige

Boen Prestige – tai dvisluoksnės parketlentės, kurių išmatavimai 70х590 mm.

Šis formatas ir 10 mm storis suteikia grindų dangai daug privalumų. 

  1. Visų pirma, Boen Prestige galima kloti kuriant įvairius raštus. Pastaruoju metu dizaineriai vis dažniau renkasi klasikinius parketo raštus – Boen Prestige tam idealiai tinka. Šios lentos yra padengtos laku arba alyva gamykloje ir yra paruoštos naudoti Jūsų namuose iš karto po montavimo. Visas Boen Prestige paviršiaus padengimas: lakas, natūrali alyva - yra ekologiškas, puikiai apsaugo parketlentę nuo išorinių veiksnių.
  2. Visų antra, Boen Prestige idealiai tinka šildomom grindim. Mažas, 10 mm storis, užtikrina geresnį šilumos laidumą. Šis parketas susideda iš dviejų sluoksnių: viršutinis sluoksnis – natūralaus ąžuolo, apatinis – iš kruopščiai atrinktų statmenų eglės lentučių. Tokia konstrukcija leidžia orui laisvai cirkuliuoti ir padidina šildomų grindų efektyvumą.
  3. Taip pat atminkite, kad nedidelis, 10 mm storis, užtikrins puikų parketo sujungimą su kitomis grindų dangomis, pavyzdžiui, plytelėmis.

Ąžuolas Basic


Ąžuolas Nature


Ąžuolas Arizona

Ąžuolas Toskana

Ąžuolas White Baltic

Ąžuolas Smoked



Išsirinkite parketą, kuris Jums patinka, ir atvykite į Openini saloną, kad pateiktumėte užsakymą ir gautumėte išsamią informaciją.

Į katalogą

09.01.2018 13:10:09
2986